جراحی زیبایی پروتز باسن

جراحی زیبایی پروتز باسن

یکی از مهمترین موضوعات مهم و مورد توجه در دهه های اخیر، بحث مد و زیبایی است که به یکی از بخش های ضروری ظاهری افراد در جامعه بالاخص بانوان، تبدیل شده است.

فرم و اندازه هر یکی از قسمت های بدن در بانوان نقش به سزایی در ایجاد اعتماد به نفس، و داشتن روابط بهتر زناشویی و بهداشت شخصی افراد، را دارا می باشد.

از این رو خانوم ها سعی دارند با انجام رفتن به باشگاه ها، انجام حرکات ورشی و انجام رژیم های تغذیه ای متنوع به اندام ایده آل خود که مدنظر دارند، دست یابند.

و اما یکی از مهمترین قسمت ها در اندام بانوان قسمت تحتانی یا همان باسن است، که در برجستگی اندامی و جذابیت بانوان به طور قابل ملاحظه ای، نقش اساسی را ایفا می نماید.

خانم ها همواره در تلاشند تا با گرفتن رژیم های سخت و وسیله های ورزشی متنوع و ثبت نام در باشگاه ها به اندام ایده آل در قسمت باسن خود برسند، اما این تلاش در بسیاری از مواقع به نتیجه دلخواه آنها نمی رسد.

در صورت به نتیجه نرسیدن از طریق انجام فعل و انفعالات ارگانیک، یکی از بهترین گزینه های پزشکی یعنی عمل انجام پروتز باسن یا به اصطلاح پزشکی آن Buttock augmentation است، که در بعضی مواقع به عنوان “لیفت باسن” نیز از آن یاد می شود، می تواند آپشن خوبی برای رسیدن شما به اندام دلخواهتان در قسمت باسن باشد.

اما این عمل چطور انجام می شود؟ چه مزایا و معایبی دارد؟ آیا پروتز گزینه بهتری است یا تزریق ژل ؟ و بسیاری سوالات دیگر که در این مطلب قصد داریم باهم مروری به آنها داشته باشیم، پس با ما همراه باشید.

 

جراحی پروتز باسن

 

عمل بزرگ کردن باسن چیست

جراحی زیبایی باسن یا لیفت باسن عملی است که طی آن، با کار گذاشتن با پروتز یا همان ایمپلنت ها یا به روش دیگری همچون ترزیق چربی به صورت ژل  و یا در برخی جراحی ها با ترکیب این دو روش با یکدیگر، باعث افزایش حجم و اندازه در قسمت باسن می شود.

 

بزرگ کردن باسن

 

کاربرد جراحی زیبایی باسن

اهداف برای هر شخص از انجام این عمل می تواند متفاوت باشد، اما به طور کلی اهداف این جراحی به صورت زیر تقسیم بندی می شوند:

  • فرم دهی مانند پر کردن یا گرد نمودن اندام باسن
  • افزایش جذابیت فیزیکی بدن جهت بالا بردن اعتماد به نفس
  • ایجاد بالانس اندامی در قسمت تحتانی بدن
  • بهبود وضعیت افتادگی و باسن های تخت و ایجاد کلاژن های پوستی

 

جراحی زیبایی باسن

 

انواع روش های جراحی زیبایی باسن

  • استفاده از پروتز یا ایمپلنت، که در این روش ایمپلنتی با جنس سیلیکون که برای ایجاد حجم می باشد از طریق برش هایی که قبل از عمل تعیین شده وارد قسمت باسن می شود، به طور معمول برای کمتر دیده شدن آثار این برش ها از قسمت های چین های طبیعی خود باسن برای ایجاد شکاف در بدن بیمار استفاده می شود.
  • تزریق ژل چربی به باسن، در روش ذکر شده که در بعضی اصطلاحات آن را به عنوان روش “لیفت برزیلی” نیز می شناسند، چربی هایی زائد و اضافه در قسمت های مختلف بدن از جمله شکم و پهلو گرفته می شود ، و پس از خروج و تصفیه این چربی ها، به عنوان یک ژل چربی به قسمت باسن تزریق می شوند، که بطور معمول بخاطر جذب بالا چربی در بدن نیاز تزریق چربی در فواصل زمانی مختلف در بدن هست.

 

روش های جراحی زیبایی باسن

 

مراحل جراحی زیبایی باسن

قبل از هرگونه تصمیم گیری برای ایجاد تغییر در قسمت باسن خود حتما سعی کنید مطالعه جامعی در مورد مراحل مختلف این عمل و هزینه های آن و همچنین نوع و دوره نقاهت آن داشته باشید، تا با تصمیمی عجولانه وارد یک پروسه طولانی نشوید.

پس از قطعی کردن تصمیم خود حتما به پزشک مورد نظر خود جهت گرفتن مشاوره، و همچنین بررسی های فیزیکی و آزمایشات مورد نیاز برای جراحی مراجعه نمایید، تا با مشورت پزشک خود بهترین تصمیم برای عمل شما گرفته شود.

 

مراحل جراحی زیبایی باسن

 

 

۱- مشخص کردن خطوط جراحی

روش های مختلفی برای انجام این عمل وجود دارد که، یکی از مرسوم ترین آنها حالتی است که بیمار به طور ایستاد قرار گرفته است و دو خط افقی یکی به موازات خار خاصره بالایی در پشت، و دیگری به موازات چین زیر باسن در محل اتصال آن به ران می کشند و سپس بعد از تقسیم حد فاصل این خطوط، به سه نقطه متفاوت مساوی تقسیم می شود و به طور معمول پروتز در یک سوم میانی این خطوط خطوط قرار می گیرد.

 

۲- بیهوشی

معمولا جراح قبل از شروع عمل با داروهای استاندارد این جراحی که به دو روش:

  • بیهوشی عمومی
  • بی حسی از کمر ( روش اسپاینال یا اپی دورال )

می باشند و همچنین اضافه کردن داروهای خواب آور، پس از اطمینان از بیهوشی کامل بیمار، وی را به روی شکم می خوابانند و برای عمل آماده می کنند.

 

۳- برش های جراحی

روش های انتخابی برای قسمت برش در جراحی بنا بر تشخیص پزشک مورد نظرتان، و همچنین فیزیک و انعطاف بافتی بدنی شما انتخاب می شود، که این تفاوت در بدن هر شخص باعث می شود که جای برش ها با یکدیگر متفاوت باشند.

اما به طور معمول برش ها در یکی از قسمت های زیر صورت می گیرند:

  • در هر دو سمت فوقانی باسن.
  • در چین های هر دو سمت که در قسمت زیرین و محل اتصال به ران ها می باشند.
  • در چین های پنهانی دو سمت باسن، که در داخل باسن قرار دارند.
  • ببرش در قسمت انتهایی استخوان خاجی در چین های بین دو باسن، که به نام برش “منفرد” نیز معروف است.

که عموما روش چهارم بدلیل پر کاربردتر بودن در مقیاس های مختلف فیزیکی و حالت های بافتی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، که بطور کلی در این روش، برشی با ابعاد ۶ تا ۸ در راس چین دو باسن و قسمت زیرین استخوان خاجی زده می شود.

در این روش بدلیل فاصله اصولی از مقعد، با خطر آلودگی و عفونت کمتری نسبت به بقیه روش های برش جراحی رو به رو است، همچنین امکان ترمیم بافتی در این قسمت ها سریع تر از بقیه بافت ها در این ناحیه می باشند، از این رو گزینه مناسبی برای جراحی می باشد.

 

۴- قرار دادن پروتزها

با توجه به روش های نوین در جراحی زیبایی باسن پروتز ها برای بالا رفتن راندمان خود در دو قسمت کار گذاشته می شوند:

  • بالای عضلاتی باسن (فاسیا)
  • در بین لایه های عضله اصلی باسن

با توجه به پیشرفت های علمی و تجربی، در جراحی های امروز دنیا فضای موجود در بین عضله های بزرگ بهترین گزینه برای قرار دادن پروتز ها می باشد، به این دلیل که احتمال جا به جایی ایمپلنت ها را تا حد امکان کاهش می دهد.

در تجارب گذشته به دلیل ایجاد درد در بیمارانی که پروتز در قسمت باسن آنها قرار می گرفت، پس از تحقیقات علمی و عملی جراحان به این نتیجه رسیدند که، قرارگیری پروتزها در یک سوم انتهایی باسن باعث جلوگیری از فشار و درد و همچنین جا به جایی ایمپلنت ها نیز می شود، از این رو در جراحی های نوین از این روش استفاده می شود.

این روش بر روی هر دو سمت باسن به صورت دقیق و یکسان انجام میگیرد، مگر در موارد استثنا که به تشخیص پزشکی نیاز به برقراری تعادل بیشتر در یک سمت وجود داشته باشد.

 

۵- بستن برش های جراحی

پس از قرار دادن پروتز ها به طور تعادل سازی شده توسط جراح، و همچنین قرار دادن لوله های دِرَن برای تخلیه مایعات و خون، پس از بررسی دقیق توسط پزشک در هنگام عمل از هر دو سمت عضله و لایه های سفت قرار گرفته در روی عضله ها، در چند لایه خطی در قسمت چین ها، برش ها بخیه زده می شوند و پانسمان می گردند.

 

نکاتی جهت بهبودی سریعتر پس از جراحی زیبایی باسن

  • تا دو هفته پس از عمل به سمت باسن نخوابید.
  • پس از عمل راه بروید ، این کار برای جلوگیری از تشکیل لخته در پاهایتان مناسب است.
  • از استحمام در هفته اول پس از جراحی خودداری کنید.
  • گن فشاری را برای مدت ۶ هفته بپوشید.
  • در زمان حمام از برخورد با فشار آب مستقیما به زخمتان پرهیز کنید.
  • به هنگام نشستن بر روی یک بالش نرم بنشینید.
  • ۲ هفته پس از عمل بسته به نظر جراح بخیه ها برداشته می شود.
  • برای حداقل یک ماه پس از عمل از مصرف سیگار و الکل پرهیز نمایید.
  • برای جلوگیری از یبوست از مایعات فراوان ، میوه ، سبزیجات تازه و در صورت نیاز از ملین ها استفاده نمایید.
  • برای مشاهده نتیجه عمل باید تا بهبودی کامل صبر کرد که معمولا ۶ ماه زمان نیاز می باشد.
  • به هنگام راه رفتن ، احتیاط و آرامش را فراموش نکنید زیرا احتمال آسیب دیدن بخیه های باسن با توجه به امکان ایجاد ضربه وجود دارد.
  • به هیچ عنوان داروی آسپرین و ایبوپروفن را تا دو هفته بعد از جراحی مصرف ننمایید.
  • تا دو هفته بعد از عمل از نشستن طولانی مدت پرهیز کنید.
  • تا ۶ هفته بعد از جراحی فعالیت سنگین انجام ندهید و وسایل سنگین بلند نکنید ، و از رفتن به باشگاه در این مدت خودداری کنید.

 

بهبودی سریعتر پس از جراحی