جراحی زیبایی سینه یا پروتز سینه چیست

جراحی زیبایی سینه یا پروتز سینه چیست

زنان در جوامع امروزی برای بالا بردن اعتماد به نفس خود در قسمت ظاهری دست به تغییرات فیزیکی بسیاری می زنند، تا با استفاده از جراحی های متنوع به سبک و سیاق ظاهری مورد نظر خود برسند.

یکی از پرطرفدارترین عمل های زیبایی در بین بانوان، پروتز سینه است.

به طور معمول زنان وقتی در یکی از مهمتری ارکان زنانگی خود یعنی قسمت سینه، متوجه عدم توازن یا شکل و سایز دلخواه می شوند.

به دلیل موفقیت درصد بالا و رضایت کسانی که تحت این عمل قرار گرفته اند، چه در ایران چه در کشورهای دیگر و تاثیر مثبت آن بر روابط زناشویی، این عمل به یکی از شایعترین جراحی های زیبایی دنیا تبدیل شده است.

 

 

همچنین از پروتز سینه می توان برای فرم دهی و بالا بردن سینه و جوان سازی نواحی سینه نیز استفاده کرد.

 

جراحی زیبایی سینه یا پروتز سینه

 

دسته بندی جراحی های زیبایی سینه

جراحی های سینه با توجه به گسترش علم و بالا بردن کیفیت و نزدیک کردن به شکل و ظاهر مورد نظر متقاضیان، این عمل دارای دسته بندی های متنوعی است، که می توان از این دسته بندی ها به موراد زیر اشاره نمود:

  • جراحی های که برای بالا کشیدن پوست سینه ها می باشند را “ماستوپکسی” می گویند.
  • بزرگ کردن سینه و جراحی زیایی مربوط به آن را “پروتز سینه” می نامند.
  • کوچک کردن سینه برای بالا بردن توازن و فرم بهتر را “ماموپلاستی” گویند.
  • برگشت به سایز اولیه بعد از جراحی های مختلف

جراحی های زیبایی سینه

 

 

به طور معمول زنانی که از مواد مخدری مانند سیگار استفاده ننمایند، و پوستی با قابلیت ارتجاعی بالا داشته باشند بهترین گزینه های برای این عمل هستند.

این نکته به این معنی نیست که بقیه متقاضیان این قابلیت را نخواهند داشت، اما داشتن رویه سالم در عادات به بهبودی و فرم پذیری بهتر بعد از عمل در این افراد کمک شایانی خواهد نمود.

 

افراد واجد شرایط برای عمل پروتز سینه

 

نکات قبل از تصمیم گیری برای جراحی زیبایی سینه

بیمار و جراح مورد نظر پس از بررسی های فیزیکی و خصوصیات فیزیکی هر فرد و عواملی همچون ابعاد پستان ها و خصوصیات بافتی آن، می توانند به درک متقابل برای ایجاد یک جراحی متناسب با سلیقه متقاضی برسند.

در این مشاوره بیمار از حقایق انتخاب هایی که پیش رو دارد آگاهی پیدا می کند، تا علاوه بر آشنایی و انتخاب بین نوع پروتزهای پیشنهادی جراح خود، در زمینه های مختلف دیدیواقع گرایانه به عمل خود داشته باشد.

مشاوره های پیش از این عمل یکی از مهمترین عواملی ایت که بنا بر گفته جراحان و متقضایان، باعث افزایش رضایتمندی افراد از عمل خود شده است.

همچنین اگر متقاضی دارای بیماری های خاص بوده، یا استعداد آن بیماری ها توسط پزشک در وی تشخیص داده شود، با رویه ای که برای جلوگیری از حالت های نامتناسب که ممکن است بیمار با آن درگیر شود، جراحی صورت می پذیرد.

در آخر در صورت صلاحدید پزشک از شما درخواست انجام یک ماموگرام، که در واقع یک تصویر اشعه ایکس از قسمت سینه شما می باشد، را خواهد داشت تا با جزئیات بهتری بتواند خصوصیات فیزیکی شما را آنالیز کند.

 

نکات قبل از تصمیم گیری برای جراحی زیبایی سینه

 

جراحی پروتز سینه به چه معناست

با توجه به اینکه رشد سینه در بانوان به طور معمول تا اوایل بیست سالگی آنها می باشد، سازمان بهداشت جهانی اجازه عمل سینه در سنین زیر ۱۸ سال را نمی دهد.

این عمل یعنی پروتز سینه، می تواند به دو صورت سرپایی یا با استفاده از بیهوشی شخص انجام گیرد.

به دلیل پایین آوردن خطرات احتمالی به صورت عمومی این عمل به صورت بیهوشی انجام می گیرد، که به طور میانگین بین یک تا سه ساعت زمان میبرد.

جراح با استفاده از ژل مورد نظر، در صدد ایجاد شکاف هایی است که بتواند عمل را انجام دهد، این شکاف ها بطور معمول در قسمت هایی همچون: زیر بازو، نواحی نوک سینه، زیر سینه انجام می گیرد.

 

جراحی پروتز سینه به چه معناست

 

جایگذاری این پروتز های سینه به دو روش

  • زیر بافت گلاندولر سینه
  • زیر عضله جدار قفسه سینه

انجام می گیرد که تشخیص روش به عهده جراح می باشد، که در روش اول به دلیل درد زیاد با قرار دادن بلوک های عصبی، این درد تا مقدار بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.

اما سرعت ریکاوری در بخش اول سریعتر از روش دوم می باشد.

 

انواع و محل برش ها در جراحی زیبایی سینه

محل های برش بنا بر تشخیص پزشکی صورت می پذیرد که، به طور معمول برای قراردادن پروتزها در قسمت سینه از چند برش استفاده می کنیم.

  • برش نوع اول که رایج ترین نوع برش نیز می باشد، در امتداد خط سینه بیمار کشیده می شود.
  • در برش نوع دوم که برش از طریق زیر بغل یا امتداد هاله سینه صورت می پذیرد، ایمپلنت سینه از طریق این برش ها وارد بدن فرد می گردد.
  • در برش نوع سوم که بسیار نادر است، پروتز در حالت های خاص فردی امکان دارد از ناحیه ناف وارد بدن وی شود.

 

انواع و محل برش ها در جراحی زیبایی سینه

 

انواع جنس و شکل ظاهری در پروتزهای سینه

پروتزها از لحاظ جنس و شکل ظاهری به انواع مختلفی تقسیم می شوند، که قصد داریم در ادامه به آن بپردازیم.

جنس پروتزها، به سه دسته زیر تقسیم می شود:

  • پروتزهای ژلی دهنده، که به صورت شکل دهنده هایی با جنس سیلیکون هستند، با قدرت خارق العاده خود در چسبندگی، امکان تغییر با آناتومی بدن را دارا می باشند، همچنین عوارض کمتری به جنس های مشابه خود نیز را دارند.
  • پروتزهای آب نمکی، که با استفاده از محلول سالین یا همان آب نمک به صورت دوار و محلولی، با توجه به اینکه محلولی طبیعی در بدن است، در هنگام پاره شدن در بدن بطور صاف قرار می گیرد و مایه آن بطور طبیعی جذب بدن می شود.
  • پروتزهای سیلیکونی، که به صورت دایره شکل می باشند و داخل آن با ژل های چسبنده با ظاهری طبیعی تشکیل داده است، که در صورت پاره شدن از بین نمی روند.

شکل پروتزها، به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

  • پروتزهای آناتومیک یا اشکی، این نوع پروتزها نمایی طبیعی به سینه ها می دهد، همچنین در افرادی که باف سینه آنها کم است یا با عمل برداشت سینه مواجه بودند بسیار کاربردی است.
  • پروتزهای گرد، هرچند که فرم طبیعی بسیارا کارا می باشد، اما به دلیل علاقه خانوم ها به سینه هایی گرد در قسمت فوقانی این روش برای برجسته کردن هرچه بیشتر سینه های خود استقبال بیشتری می کنند.

 

دسته بندی پروتزها از منظر برجسته سازی ناحیه سینه

  • پروتز استاندارد
  • پروتز برجسته
  • پروتز بسیار برجسته
  • پروتز فوق برجسته

پروتزهای برجسته و خیلی برجسته که عرض کمتری را دارا می باشند برجستگی زیادی دارند و نتیجه رضایت بخشی را برای بیماران ایجاد می کند.

 

 

تفاوت جراحی پروتز سینه و تزریق ژل در سینه

تزریق ژل در سینه، چه از منظر علمی و فنی و چه از منظر اخلاقی، عملی بسیار اشتباه است.

تزریق ژل در سینه ها، باعث از بین رفتن بسیاری از بافت های طبیعی در سینه و نواحی حاشیه آن می گردد و امکان ایجاد توده در قسمت پستان ها را بسیار بالا می برد.

از این رو بهترین روش که از سوی متخصصین به متقاضیان پیشنهاد می شود، جراحی زیبایی سینه یا همان پروتز سینه می باشد که برای فرم دادن و بزرگ کردن بافت های سینه یک روش کاملا عملی است و خطر ابتلا به سرطان را از طریق این جراحی به صفر می رساند.

 

دسته بندی پروتزها از منظر برجسته سازی ناحیه سینه

 

دلایل ایجاد تغییر و جراحی در سینه ها

برای هر بیماری یا متقاضی می تواند دلایل نیاز به جراحی زیایی سینه یا پروتز سینه متفاوت باشد، اما به طور کلی متقاضیان با مشکلاتی همچون:

  • بالا رفتن سن در زنان و پیری که باعث از بین رفتن جوانی پوست و ظاهر آن می شود.
  • پس از دوران حامگی یا شیردهی که امکان عدم توازن یا چروکیدگی در ناحیه پستان شایع است.
  • پس از گرفتن رژیم های متنوع یا کاهش و افزایش وزنی در مقاطع مختلف.
  • کوچک بودن سایز سینه و نیاز به بزرگتر کردن یا متعادل سازی تعادل آن.

دسته پنجه نرم می کنند، و بهترین راه حل خود را پروتز سینه می بینند.

 

مراقبت های پس از عمل پروتز سینه

  • زیر سر خود بالش بلند بگذارید و در وضعیت نیمه ‌نشسته استراحت کنید.
  • به مدت دو هفته از انجام فعالیت‌های بدنی سنگین، بلند کردن بار سنگین، یا انجام حرکات شدید دست‌ها خودداری کنید.
  • برای جلوگیری از عفونت تا دو روز پس ازعمل، به ناحیه پانسمان شده دست نزنید.
  • از حرکت دست به خصوص در قسمت بازو که باعث انقباض عضلات می شود را، بطور جدی خودداری فرمایید.
  • برای اطمینان از سهولت و سلامت سینه استفاده از سینه بند طبی، امری الزامی است.
  • در سه ماه اول از انجام ورزش های پر تنش و کشش به خصوص در قسمت بالا تنه، و همچنین ورزش هایی همچون شنا به طور کامل خودداری نمایید.
  • برای سهولت و روند بهبود سلامتی سینه، به مدت یک سال باید از تابیدن مستقیم نور آفتاب به محل برش جراحی شده، جلوگیری نمود.
  • علائم زخم در پوست شما به مرور زمان، در خط های باریک خود را نشان می دهند که در این صورت هرچه پوست شما تیره تر باشد این خط ها نمو بیشتری خواهد داشت.

مراقبت های پس از عمل زیبایی سینه